20.11.2016 13:22

Streppel blij met doelpunt van Veerman

Sc Heerenveen kwam zaterdagavond pas laat langszij in eigen huis tegen Vitesse. Henk Veerman stelde vlak voor tijd nog een punt veilig tegen de Arnhemmers, tot grote opluchting van trainer Jurgen Streppel.

De oefenmeester van sc Heerenveen kon in het duel met Vitesse niet beschikken over middenvelders Stijn Schaars en Pele van Amersfoort en dat was terug te zien in het spel van de Friezen. "Het is even kijken hoe het gaat met een aantal mutaties. Met name het eerste deel van de eerste en tweede helft was Vitesse de betere partij. In beide helften nemen wij daarna het heft in handen. Dan kan ik wel leven met een 1-1", aldus Streppel tegenover de camera’s van Fox Sports.

Invaller Henk Veerman was verantwoordelijk voor de gelijkmaker. "Henk heeft zijn waarde voor deze ploeg. Dat proberen wij hem ook altijd te vertellen. De ene keer gaat dat beter dan de andere keer. We zijn ook volop bezig om hem nog beter en fitter te maken." Veerman kwam in de 78ste minuut in het veld voor de vermoeide Reza Choochannejhad. "Het is fijn dat je Henk hebt, want die kan vanuit het niets en hoe dan ook een doelpunt maken", eindigde Streppel zijn betoog. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner