20.11.2016 15:52

Feyenoord met Jones, El Ahmadi, Vilhena, Elia

De interlandperiode kwam voor Feyenoord als broodnodig, aangezien de club diverse spelers miste door verschillende omstandigheden. Tegen PEC Zwolle kan de koploper weer beschikken over Brad Jones, Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena.

Laatstgenoemde kreeg de afgelopen week vrijaf van Feyenoord, aangezien zijn moeder overleed. De supportersvereniging van Feyenoord heeft een sfeeractie op touw gezet voor de middenvelder. Jones en El Ahmadi kampten met pijntjes, maar zijn dus weer fit om aan te aftrap te verschijnen in speelronde dertien. Elia heeft zijn plek in de basisopstelling teruggepakt, nadat hij vorige maand terugkeerde van een blessure. Bilal Başaçıkoğlu zit daardoor op de bank bij de Rotterdammers.

Bij PEC Zwolle keert Dirk Marcellis terug in de verdediging, hij miste vier wedstrijden met een blessure. Voorin lijkt echter de grootste verandering plaats te vinden. Ron Jans stuurt geen echte flankspelers het veld in tegen Feyenoord, Queensy Menig lijkt zich als enige pure aanvaller te moeten richten op de counter, vormgegeven door een middenveld met onder anderen Danny Holla, Mustafa Saymak en Wouter Marinus. Achterin staan vijf spelers opgesteld, Jans trekt een Zwolse muur op in Rotterdam.

De wedstrijd is vanaf 16.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner