20.11.2016 20:27

Vilhena: "Heel mooi gebaar van supporters"

Tonny Vilhena (l.) strijdt met Wouter Marinus (r.) voor de bal tijdens Feyenoord - PEC Zwolle. (20-11-2016)
Tonny Vilhena (l.) strijdt met Wouter Marinus (r.) voor de bal tijdens Feyenoord - PEC Zwolle. (20-11-2016)

Het Legioen stak Feyenoord-middenvelder Tonny Vilhena zondagmiddag een hart onder de riem. De moeder van Vilhena was onlangs overleden, waarna de supporters duizenden sterretjes in de lucht staken.

Vilhena was onder de indruk van de actie van de supporters. "Toen ik dat zag, werd ik wel even emotioneel. Ik vind het een heel mooi gebaar van de supporters. Dit waardeer ik zeer zeker", aldus de 21-jarige Vilhena op de clubsite.

Na een moeilijke tijd stond Vilhena zondag weer op het veld voor Feyenoord. PEC Zwolle werd met 3-0 verslagen en de middenvelder was blij dat hij weer deel uitmaakt van het team. "Voetbal is in moeilijke tijden een afleiding voor mij. Op het veld kan ik mijn ei kwijt. Vandaag speelden we een redelijke wedstrijd. Winnen stond voorop en dat hebben we gedaan, dus ik ben tevreden."

Ook aanvoerder Dirk Kuyt was onder de indruk van de actie van de supporters. "Ik kreeg er kippenvel van. Dat is Feyenoord en het legioen ten voeten uit." Bekijk hier de beelden van de sfeeractie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner