22.11.2016 11:52

De Graafschap verliest weer: "Dat is zuur"

Mark Diemers (l.) vecht een duel uit met Florian Jozefzoon (r.) tijdens het competitieduel Jong PSV - De Graafschap (21-11-2016).
Mark Diemers (l.) vecht een duel uit met Florian Jozefzoon (r.) tijdens het competitieduel Jong PSV - De Graafschap (21-11-2016).

De Graafschap degradeerde vorig seizoen uit de Eredivisie en ook in de Jupiler League gaat het voorlopig bijzonder matig. Maandagavond werd er door de Achterhoekers voor de achtste keer verloren.

Desondanks probeert Mark Diemers positief te blijven. "Ik denk wel dat we in het teamproces stappen gemaakt hebben", aldus de middenvelder tegenover Omroep Gelderland. "We gaven nauwelijks kansen weg. Ik vond ons in de eerste helft op het eind ook aardig spelen. We kregen mogelijkheden en er was wat meer lef en bravoure. In de tweede helft was het aan de bal wel matig. Dan moet je zorgen dat je de nul houdt en niet verliest, maar uit een standaardsituatie gebeurt dat toch. Dat is zuur."

Vrijdagavond krijgen de Doetinchemmers een herkansing. "Er moet nu vrijdag tegen RKC gewonnen worden", vervolgt Diemers zijn verhaal. "Gelukkig is er snel weer een wedstrijd. Maar ik geloof in dit team en denk echt dat we een paar overwinningen op rij kunnen neerzetten. Aan de bal zal het dan wel veel beter moeten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner