22.11.2016 20:02

Real en Zidane bouwen weer op Sergio Ramos

Real Madrid kan na twee maanden blessureleed weer beschikken over verdediger Sergio Ramos. De Spanjaard lag lang uit de roulatie met een knieblessure, maar keert in het Champions League-duel met Sporting CP terug in de basisopstelling.

Sergio Ramos kon afgelopen weekend ook al zijn rentree maken voor Real Madrid, maar Zinédine Zidane besloot vanwege het wedstrijdverloop geen beroep te doen op zijn mandekker tegen Atlético Madrid (3-0 winst). Verder speelt Real Madrid met dezelfde elf spelers, wat betekent dat Karim Benzema, die tegen de stadsgenoot wél zijn rentree maakte, wederom op de bank zit.

Bij Sporting CP staan Bas Dost en Marvin Zeegelaar zoals gebruikelijk in de basisopstelling, Luc Castaignos zit voor het duel met de Koninklijke niet bij de wedstrijdselectie. Op het middenveld is wel nog een andere oude bekende terug te vinden in de vorm van Bryan Ruiz. De oud-speler van FC Twente en PSV is al anderhalf seizoen een basiskracht in Portugal, hij speelt zijn tiende wedstrijd in de Champions League.

De wedstrijd is vanaf 20.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner