23.11.2016 19:55

Bayern München bewijst PSV slechte dienst

FK Rostov heeft voor een grote stunt gezorgd door woensdagavond Bayern München met 3-2 te verslaan. Het resultaat in Rusland betekent slecht nieuws voor PSV, dat samen met FK Rostov strijdt om de derde plaats in Groep D.

De Duitsers begonnen goed aan de wedstrijd. Via Douglas Costa kwam de Europese topclub op een 0-1 voorsprong. Vlak voor rust kwam FK Rostov via Sardar Azmoun op gelijke hoogte. De tweede helft begon met een strafschop voor de Russen, die door Dmitriy Poloz werd benut. Juan Bernat maakte nog de 2-2, maar Christian Noboa zorgde er met een rake vrije trap voor dat FK Rostov drie belangrijke punten kan bijschrijven.

De Russen nemen een voorsprong van drie punten op PSV, dat later op de avond in actie komt tegen Atlético Madrid. De Madrilenen hebben door het resultaat in Rusland aan een punt genoeg om de groepswinst te pakken. PSV kan een zege in Madrid goed gebruiken, maar weet ook dat in de laatste speelronde een thuisduel met FK Rostov op het programma staat.