25.11.2016 09:47

Blind speelt honderdste wedstrijd voor United

Daley Blind (r.) schiet de bal weg, terwijl hij op de huid wordt gezeten door Eljero Elia (l.). (24-11-2016)
Daley Blind (r.) schiet de bal weg, terwijl hij op de huid wordt gezeten door Eljero Elia (l.). (24-11-2016)

Daley Blind speelde donderdagavond een jubileumwedstrijd voor Manchester United. De verdediger stond met zijn ploeg tegenover Feyenoord in de groepsfase van de Europa League. Voor Blind alweer zijn honderdste wedstrijd in dienst van de Engelsen.

"Dat ik mijn honderdste voor een mooie en grote club als Manchester United mag spelen, is toch wel iets waar ik trots op ben", laat Blind aan FOX Sports weten. Op Old Trafford was United met 4-0 te sterk voor Feyenoord. "Dat het makkelijk was wil ik niet zeggen, maar we hebben wel veel kansen gecreëerd. Feyenoord was in de eerste helft twee keer gevaarlijk, maar scoorde niet. Toen wij op 2-0 kwamen was het gespeeld."

Van trainer José Mourinho krijgt Blind lang niet altijd een basisplaats. "Onder Louis van Gaal heb ik alles gespeeld. Het is nu wel iets anders, maar ik voel nog het vertrouwen en heb een goed gevoel. Ik wil net als alle anderen laten zien dat ik moet spelen. Hopelijk kan hij op een gegeven moment niet meer om mij heen. Maar ik krijg nog steeds genoeg speelminuten en ik hoop dat hij tevreden is."

 

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner