25.11.2016 14:18

FC Utrecht hoopt op een vermoeid Feyenoord

FC Utrecht wil de tweede ploeg worden die dit seizoen Feyenoord in de Eredivisie verslaat. De omstandigheden lijken gunstig voor de Domstedelingen, want de tegenstander van zondag speelde donderdag nog een zware Europese wedstrijd tegen Manchester United.

Voor Feyenoord staat drie dagen na het duel op Old Trafford een wedstrijd in De Galgenwaard te wachten. "Dat is absoluut een voordeel voor ons, ik weet uit ervaring hoe lastig het is na een Europese uitwedstrijd een paar dagen later weer te moeten spelen. Het is nu aan ons te zorgen dat we goed zijn voorbereid. Go Ahead Eagles heeft het voorbeeld gegeven voor wat er mogelijk is tegen Feyenoord", aldus Ten Hag tegenover Voetbal International.

Feyenoord ging donderdag met 4-0 onderuit tegen Manchester United, dat simpelweg een maatje te groot bleek. In de Eredivisie zijn de Rotterdammers dit seizoen bijna ongenaakbaar. Feyenoord verloor alleen nog maar van Go Ahead Eagles (1-0) en staat met een voorsprong van twee punten op Ajax aan kop in de Eredivisie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner