25.11.2016 16:52

Dumić: "We moeten in de Eredivisie blijven"

De strijd tegen degradatie is dit seizoen heel heftig in de Eredivisie. De ploegen in het rechterrijtje ontlopen elkaar weinig, waardoor er veel teams zijn die de degradatiestrijd moeten aangaan. Eén van deze teams is NEC.

Verdediger Dario Dumić beseft dat de wedstrijden voor de winterstop heel belangrijk zijn voor de nummer vijftien van de competitie. NEC speelt zaterdag tegen FC Twente. "We hebben ons zelf in deze situatie gewerkt. Maar we moeten blijven strijden en geloven in onszelf. Als we er twee winnen, staan we er weer goed voor. We moeten niet te veel naar anderen kijken, maar we weten dat we vanavond (vrijdag, red.) bij de laatste drie zullen staan. Maar daar kunnen we morgen (zaterdag, red.) weer verandering in brengen."

Volgens Omroep Gelderland zingt de naam van Dumić rondt bij sc Heerenveen en Newcastle United. Daar weet de verdediger zelf echter niks van. "Ik wil nu in ieder geval hier blijven, maar je weet nooit wat er gebeurt in het voetbal. Nu focus ik mij volledig op de situatie hier. We moeten in de Eredivisie blijven en daar vechten we voor."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner