26.11.2016 12:26

Rafa Benítez wil mentor zijn voor Gerrard

Mocht Steven Gerrard niet meteen de trainerswereld in willen duiken, dan staat Rafa Benítez open voor een eventueel mentorschap. De huidige trainer van Newcastle United werkte zes jaar lang samen met Gerrard bij Liverpool. De middenvelder besloot onlangs zijn actieve voetbalcarrière te beëindigen.

De legende van Liverpool werd al gelinkt aan diverse clubs, Benítez voorziet Gerrard graag van advies. "Als hij langs wil komen en over mijn ervaringen wil praten of hoe hij dingen moet benaderen, wil ik mijn ideeën met hem delen. Hij heeft natuurlijk veel mensen om hem heen voor advies, maar we kunnen natuurlijk over van alles en nog wat praten, geen probleem."

Benítez maakte Gerrard van 2004 tot en met 2010 mee in Engeland, samen wonnen ze de Champions League en UEFA Supercup. "Misschien kan hij een goede trainer worden in de toekomst. We kunnen elkaar contacteren om te praten over zijn toekomst, ik en de club kunnen hem tips geven." Benítez staat momenteel met Newcastle United bovenaan in de Championship, waardoor een terugkeer naar het hoogste voetbalniveau lonkt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner