26.11.2016 21:18

Pogba scoort bij debuut voor Sparta Rotterdam

Mathias Pogba viert zijn treffer tijdens het competitieduel Jong Sparta Rotterdam - UNA/Brinvast (26-11-2016).
Mathias Pogba viert zijn treffer tijdens het competitieduel Jong Sparta Rotterdam - UNA/Brinvast (26-11-2016).

Mathias Pogba heeft zijn debuut bij Sparta Rotterdam opgeluisterd met een doelpunt. De broer van Manchester United-middenvelder Paul Pogba maakte zaterdagavond voor het eerst speelminuten namens Jong Sparta.

Pogba kwam afgelopen zomer over van het Schotse Partick Thistle, maar vanwege een liesblessure kwam de international van Guinea nog niet in actie voor de Rotterdammers. Zaterdagavond kwam hij als invaller voor het eerst binnen de lijnen op Het Kasteel. De boomlange aanvaller verving een kwartier voor tijd Cyril Chevreuil, die op dat moment zijn vierde en vijfde treffer in de Tweede Divisie had gemaakt.

Op het moment dat Pogba binnen de lijnen kwam, stond Jong Sparta al met 3-0 voor tegen UNA/Brinvast. Naast de twee treffers van Chevreuil had ook Robert Klaasen gescoord voor Jong Sparta. Pogba had vier minuten nodig om de doelman van UNA te verschalken. Overigens kreeg Pogba één minuut na zijn invalbeurt ook al de gele kaart.

De hoofdmacht van Sparta speelt zondagmiddag in eigen huis tegen Roda JC Kerkrade, mogelijk debuteert Pogba dan in de hoofdmacht.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner