27.11.2016 17:10

Koploper Juventus loopt averij op tegen Genoa

Koploper in de Serie A Juventus, heeft zondagmiddag duur puntenverlies geleden toen de Turijnse ploeg op bezoek ging bij Genoa CFC. Na een half uur spelen stond de ploeg van Massimiliano Allegri al met 3-0 achter.

Juventus heeft zondagmiddag met 3-1 verloren bij Genoa. Na drie minuten spelen kwam Genoa al op voorsprong na een doelpunt van Giovanni Simeone. Precies tien minuten later was het dezelfde Simeone die de score verdubbelde naar 2-0. Binnen het halve uur kwam Juventus ook met 3-0 achter, nadat Juventus-verdediger Alex Sandro de bal in eigen doel werkte. Pas laat in de tweede helft deed Juventus wat terug. Miralem Pjanic maakte in de 82ste minuut nog de 3-1, maar dichterbij kwam de koploper niet. Juventus behoudt een voorsprong van vier punten op AC Milan.

Atalanta en Cagliari winnen

In de strijd in de middenmoot won Atalanta met 0-2 van Bologna FC. Andrea Masiello maakte namens Atalanta na een kwartier spelen de openingstreffer. Jasmin Kurtic was verantwoordelijk voor de tweede treffer van de middag. Ook Cagliari Calcio wist zondagmiddag te winnen. Diego Farias zette vanaf de strafschopstip Cagliari op voorsprong. Seko Fofana deed namens Udinese wat terug, maar zeven minuten later was het Marco Sau die de winnende maakte voor Cagliari.

FC Crotone, de nummer voorlaatst in de Serie A pakte in eigen huis een puntje tegen nummer tien; Sampdoria. De thuisploeg kwam op voorsprong door een goal van Diego Falcinelli, maar Bruno Fernandes maakte in de tweede helft nog gelijk.