27.11.2016 19:40

Teleurstellend gelijkspel Manchester United

Manchester United heeft de ruime zege op Feyenoord (4-0) in de Europa League geen passend vervolg kunnen geven in de Premier League. De ploeg bleef zondag voor eigen publiek tegen West Ham United steken op een gelijkspel (1-1).

Diafra Sakho bracht de bezoekers al na twee minuten verrassend op voorsprong. United kwam vervolgens niet verder dan een doelpunt van Zlatan Ibrahimović. Daley Blind bleef de hele wedstrijd op de bank. Zijn ploeggenoot Memphis Depay maakte geen deel uit van de selectie die al een achterstand van twaalf punten op koploper Chelsea heeft

José Mourinho werd al voor rust naar de tribune gestuurd. De trainer was zo boos dat Paul Pogba een gele kaart kreeg dat hij een drinkfles wegtrapte. De Portugees werd dit seizoen al voor één duel geschorst na een aanvaring met scheidsrechter Mark Clattenburg in de rust van een duel met Burnley. Hij kreeg ook al een geldboete van 55.000 euro voor opmerkingen aan het adres van arbiter Anthony Taylor.