28.11.2016 14:15

Lammers: "Niemand gooit er met de pet naar"

Jan Lammers baalt na afloop van het competitieduel RKC Waalwijk - De Graafschap (25-11-2016).
Jan Lammers baalt na afloop van het competitieduel RKC Waalwijk - De Graafschap (25-11-2016).

De Graafschap zit in de hoek waar de klappen vallen, maar verdediger Jan Lammers is van mening dat de Doetinchemmers er alles aan doen om voor een ommekeer te zorgen.

Vrijdagavond werd er met 2-1 verloren van RKC Waalwijk. Maandagavond krijgt De Graafschap een herkansing tegen FC Volendam. "Niemand gooit er met de pet naar", vertelt de verdediger aan Omroep Gelderland. "Het vertrouwen is snel weg bij ons als het tegenzit. Er lukt dan weinig. We kunnen het niet zo maar even omdraaien op dit moment, maar harder werken dan nu kan niet. We balen er echt enorm van en na iedere wedstrijd zijn we direct bezig met van alles."

Zondag werden de spelers op de training verrast door een groep supporters verkleed als Sint en Piet. Volgens de supporters ontbreekt het bij spelers aan vechtlust. "Het was een leuke actie. Voor hun was het een teken dat het zo niet verder kan en dat snappen wij natuurlijk zelf ook heel goed. Maar de motivatie moet uit onszelf komen en daar ligt het dus niet aan." 

Vrijdagavond uitte spits Piotr Parzyszek zijn onvrede na afloop van het duel met RKC Waalwijk. "Het is zo gezapig. Tot het strafschopgebied zit er geen klote in bij ons. Er zijn vijf voorzetten waarbij ik naar de eerste paal loop, maar niemand komt naar de tweede paal. In de kleedkamer roepen ze net dat er geen overtuiging was. Ja, vind je het gek. Ik trek twee man mee. Dan kunnen er drie of vier man die bal binnenlopen, maar er komt helemaal niemand", zei de spits. Lammers reageert gelaten op de kritiek van de Pool. "Ja, ik heb gehoord dat Piotr Parzyszek bij jullie nogal gefrustreerd reageerde. Dat kan ik ook voorstellen. Het is kort na de wedstrijd en er moet bij ons ook meer overtuiging zijn voor de goal. Maar nogmaals, we doen er alles aan om de ommekeer in te zetten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner