29.11.2016 21:01

Kraay jr. hekelt Vreman: "Ik ben er klaar mee"

Hans Kraay jr. heeft zich niet bepaald positief uitgelaten over zijn collega Jan Vreman. Beide heren speelden in het verleden voor De Graafschap, maar van een ontluikende vriendschap was en is geen sprake.

Vreman heeft het de laatste tijd lastig bij De Graafschap, maar op steun van Kraay hoeft hij niet te rekenen. "Had ik niets mee, heb ik niets mee en zal ik nooit iets mee krijgen", vertelt Kraay in het tijdschrift Voetbal Inside. "Ik heb hem bij FOX Sports ondanks die dramatische serie met De Graafschap altijd verdedigd en ongelooflijk positief benaderd, maar er kan nog geen knikje of lachje vanaf. We hebben niets met elkaar en vanaf nu stop ik ook met het verdedigen van zijn positie. Ik ben er klaar mee."

Kraay speelde tussen januari 1991 en de zomer van 1992 in het shirt van De Graafschap. Ook Vreman was toentertijd actief als speler voor de Doetinchemmers. "We zijn totale tegenpolen en Jan gaat daar echt prat op. Hij wil echt helemaal niets van Hans Kraay hebben en ik zal je zeggen: ik vind het prima!", vervolgt Kraay zijn tirade over de oefenmeester van De Graafschap. "Had ik trouwens al gezegd dat Vreman en ik niets met elkaar hebben? Nee? Nou, bij deze dan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner