30.11.2016 09:16

Langeler verlaat PSV voor nieuw avontuur

Art Langeler gaat zijn aflopende contract als hoofd opleidingen van PSV niet verlengen. De 46-jarige coach is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging. Langeler gaat het liefst weer aan de slag als hoofdtrainer.

Dat kwam naar voren tijdens een evaluatiegesprek over de toekomst van de Zwollenaar. "Een eerlijk en helder verhaal, wij hebben er begrip voor", reageert technisch manager Marcel Brands op de officiële website van PSV. Langeler staat sinds de zomer van 2013 onder contract bij de Eindhovenaren.

"Het is een boeiende periode geweest. Ik werk nog steeds met hartstikke veel plezier bij PSV, maar ik merk aan mezelf dat ik er weer aan toe ben om een club te gaan trainen", voegt Langeler toe. Brands is tevreden over het verrichte werk van Langeler. "We hebben op veel onderdelen stappen vooruit gezet, dat is een feit."

"Het opleiden van toptalenten is een steeds maar voortdurend proces, waar we bij PSV veel tijd en geld in investeren. We willen de ingeslagen weg voortzetten en hopen medio januari uitsluitsel te kunnen geven over de opvolging van Art."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner