01.12.2016 11:17

Vertrekkende Langeler ziet veel talent bij PSV

Art Langeler geeft als bondscoach van Jong Oranje instructies aan zijn spelers tijdens de training. (03-10-2016)
Art Langeler geeft als bondscoach van Jong Oranje instructies aan zijn spelers tijdens de training. (03-10-2016)

Art Langeler laat PSV aankomende zomer vol trots achter. De hoofd jeugdopleiding heeft de afgelopen jaren hard gewerkt en denkt dat PSV de aankomende jaren de vruchten van de jeugdopleiding kan plukken.

"Ik ben best wel een beetje trots, dat ik tot nu toe al mijn contracten heb uitgediend", vertelt Langeler aan De Telegraaf. "We hebben reuzenstappen gezet. Er is een hoop gebeurd, als je kijkt naar de invulling van de trainersstaf, het spelerspotentieel, maar ook zaken als vervoer en scholing. Ik kan zeggen dat er een hoop talent zit aan te komen. In onze onder 19 en onder 17 zit een aantal van de grootste talenten van Nederland."

Langeler werd onlangs aangesteld als interim-bondscoach van Jong Oranje, daar is het weer gaan kriebelen. "Bij Jong Oranje heb ik weer gemerkt hoe leuk dat is", vervolgt Langeler, die in het verleden trainer was van PEC Zwolle, zijn verhaal. Mogelijk blijft Langeler bondscoach van Jong Oranje. "In januari praat ik daarover met de KNVB. Ik sluit het niet uit, maar het is ook geen abc-tje."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner