02.12.2016 15:17

Zidane: "Kampioenen staan op in grote duels"

Real Madrid begint zaterdag met zes punten voorsprong aan de uitwedstrijd tegen FC Barcelona. Real-trainer Zinédine Zidane waarschuwt vrijdag voor euforie bij de Madrilenen. "We spelen tegen de kampioen, en kampioenen staan altijd op in grote wedstrijden. Maar wij hebben ook een team dat uit kampioenen bestaan", aldus Zidane.

Barcelona speelde drie van de laatste vier duels gelijk en heeft na dertien competitiewedstrijden 27 punten. In het seizoen 2004/2005 deed Barcelona het voor het laatst zo slecht. Zondag speelde Barcelona bij Real Sociedad moeizaam gelijk. Volgens coach Luis Enrique was dat de slechtste wedstrijd van zijn ploeg sinds hij in 2014 hoofdtrainer werd.

Zidane: "Ik kijk niet naar hoe Barcelona de laatste wedstrijd heeft gespeeld. Zaterdag is een heel ander duel. Barcelona heeft eigenlijk geen zwakke punten, maar we weten hoe we ze kunnen verslaan" Real mist in Barcelona de geblesseerden Gareth Bale en Toni Kroos. De Braziliaanse middenvelder Casemiro kan na een gebroken been voor het eerst sinds twee maanden weer voetballen.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner