02.12.2016 19:18

Identieke elftallen bij Heracles en NEC

John Stegeman coacht zijn Heracles Almelo tijdens de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. (29-10-2016)
John Stegeman coacht zijn Heracles Almelo tijdens de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. (29-10-2016)

Heracles Almelo en NEC trappen vrijdagavond speelronde vijftien van de Eredivisie ongewijzigd af. De elf Almeloërs die met 5-1 verloren van AZ treden aan tegen de elf Nijmegenaren die met 3-2 wonnen van FC Twente.

De elf Heraclieden in de laatste speelronde deelnamen aan de 5-1 nederlaag bij AZ, krijgen toch het vertrouwen van trainer John Stegeman. Eigenlijk bereikte iedereen een ondergrens bij Heracles, met uitzondering van doelman Bram Castro. Maar Stegeman houdt vertrouwen in zijn equipe en zet precies dezelfde elf namen op papier voor het duel met NEC. Op de bank is wel Mike te Wierik weer terug te zien bij Heracles. Hij stond heel november aan de kant met een blessure. Tegen de Nijmegenaren maakt hij mogelijk zijn rentree.

Ook NEC begint met dezelfde elf namen als vorige week aan dit duel. Het achttienjarige goudhaantje Jay-Roy Grot, die tweemaal scoorde in de met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen Twente, staat wederom met Kévin Mayi en Mohamed Rayhi in de aanval. Ferdi Kadıoğlu, de andere smaakmakende jongeling, zit daardoor wel op de bank. Daarnaast krijgen André Formitschow en Mikael Dyrestam, die niet altijd even overtuigend overkwamen in de voorbije wedstrijden, nog steeds de voorkeur boven bijvoorbeeld Michael Heinloth.

Het duel is vanaf 20.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner