03.12.2016 15:24

El Ahmadi: "Wij laten ons geen dip aanpraten"

Karim El Ahmadi is op schot. De middenvelder van Feyenoord maakt tegen Roda JC alweer zijn derde competitiedoelpunt van het seizoen. (25-09-2016)
Karim El Ahmadi is op schot. De middenvelder van Feyenoord maakt tegen Roda JC alweer zijn derde competitiedoelpunt van het seizoen. (25-09-2016)

Feyenoord ging dit seizoen zeer voortvarend van start met negen overwinningen op rij, maar de laatste weken loopt het aanmerkelijk stroever bij de Rotterdammers. Middenvelder Karim El Ahmadi laat zich echter niet van de wijs brengen.

"We laten ons geen dip aanpraten", zegt de middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad. Volgens El Ahmadi is het niet meer dan logisch dat ook Feyenoord het zo nu en dan lastig heeft in wedstrijden. "We hebben pas één competitiewedstrijd verloren. Dat het de laatste tijd minder gemakkelijk gaat dan daarvoor, dat klopt wel. Maar zo gaat dat in een seizoen." Zondagmiddag nemen de Rotterdammers het in eigen huis op tegen stadsgenoot Sparta Rotterdam.

Afgelopen weekend voorkwam Feyenoord in de absolute slotfase van het duel met FC Utrecht een nederlaag. Door een laat doelpunt van Michiel Kramer werd het uiteindelijk 3-3 in De Galgenwaard. De thuisploeg wist Feyenoord te verassen door met verschillende tactieken te spelen tijdens het duel. "Dat was inderdaad wel een tactisch verhaal", erkent El Ahmadi, die dit seizoen een uitstekende indruk maakt. "FC Utrecht deed het zo dat wij niet in de fysieke duels kwamen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner