03.12.2016 15:59

Beugelsdijk: "ADO gaat nooit naar de kloten"

Tom Beugelsdijk verlaat treurend het veld na een nederlaag van ADO Den Haag tegen sc Heerenveen. (24-09-2016)
Tom Beugelsdijk verlaat treurend het veld na een nederlaag van ADO Den Haag tegen sc Heerenveen. (24-09-2016)

De onrust op de burelen bij ADO Den Haag houdt alsmaar aan. Het conflict met clubeigenaar Hui Wang houdt inmiddels ook de spelersgroep bezig. Tom Beugelsdijk baalt van de ontstane situatie bij ADO.

De clubleiding van ADO maakte deze week bekend Wang voor de rechter te dagen. Op deze manier probeert de directie van de club af te dwingen dat de Chinese grootaandeelhouder zijn financiële verplichtingen na gaat komen. "Natuurlijk houdt het ons bezig, dit is mijn club", zegt Beugelsdijk in De Telegraaf.

De 26-jarige verdediger is ervan overtuigd dat het wel goed gaat komen met 'zijn' club. "ADO gaat nooit naar de klote, wat er ook gebeurt. Helaas kan ik er zelf niks aan veranderen, anders had ik het gedaan." Volgens Wang laat de clubleiding van ADO momenteel veel geld liggen. Zo ging een transfer van een talentvolle Chinese jeugdinternational niet door. Beugelsdijk: "Als je er veel geld aan kan verdienen, moet je dat altijd doen, toch? Een Chinese speler erbij maakt mij niets uit."

"Maar er zal vast een reden zijn geweest waarom de club het niet heeft gedaan. Zeker als het een centrale verdediger was", besluit Beugelsdijk met een knipoog. ADO neemt het dit weekend in een thuiswedstrijd op tegen FC Utrecht. De ploeg van trainer Željko Petrović is de laatste weken duidelijk niet in vorm en hoopt zondag weer eens drie punten te mogen bijschrijven.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner