04.12.2016 09:26

Zoet: "Ook dan waren er geen goals gevallen"

PSV-doelman Jeroen Zoet schreeuwt naar zijn verdedigers. (26-11-2016)
PSV-doelman Jeroen Zoet schreeuwt naar zijn verdedigers. (26-11-2016)

PSV verspeelde zaterdagavond opnieuw kostbare punten in de strijd om het kampioenschap. De Eindhovenaren speelden teleurstellend met 0-0 gelijk tegen Roda JC Kerkrade. PSV-doelman Jeroen Zoet ziet het momenteel somber in.

Volgens een verslaggever van Omroep Brabant liet PSV zich zaterdag aftroeven qua strijd en inzet. Zoet liet weten het daar niet mee eens te zijn. "Ik denk dat je dat niet helemaal goed ziet", begint de doelman. "Zij gooien een lange bal naar voren en worden gevaarlijk, het publiek wordt gek. Maar over het algemeen zijn wij hier vooral aan de bal geweest. Het tempo was gewoon veel en veel te laag. Op deze manier hadden we nog twee helften kunnen spelen, ook dan waren er geen goals gevallen. Dat moet anders."

Niet voor de eerste keer dit seizoen kwam PSV niet tot scoren en verloor het belangrijke punten in de strijd om de bovenste plaatsen. Zoet ziet het dan ook even somber in. "Dit gelijke spel is geen incident meer. We verspelen dit seizoen te vaak punten in wedstrijden die we voorheen dan toch nog met 0-1 wonnen. Om nog kampioen te worden, moeten we dit soort wedstrijden echt naar ons toe gaan trekken." Door het gelijke spel van PSV kunnen Feyenoord en Ajax de voorsprong op de Eindhovenaren vergroten tot zes punten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner