04.12.2016 10:38

Ramselaar gelooft nog in kampioenschap PSV

PSV'er Bart Ramselaar wordt op de hielen gezeten door Marcos Gullón van Roda JC. (03-12-2016)
PSV'er Bart Ramselaar wordt op de hielen gezeten door Marcos Gullón van Roda JC. (03-12-2016)

Het gelijke spel van PSV tegen Roda JC Kerkrade kwam voor Bart Ramselaar als een grote verrassing. De middenvelder kon niet voorkomen dat zijn ploeg voor de zevende maal dit seizoen de punten moest delen. In het Parkstad Limburg Stadion bleef het bij 0-0.

"Dit hadden we niet verwacht", vertelde Ramselaar na afloop voor de camera's van FOX Sports. "Ik denk dat we een paar hele grote kansen hebben gecreëerd, maar die moeten er gewoon in. Als dat niet gebeurt, wordt het een hele moeilijke avond." Afgelopen weekend boekten de Eindhovenaren een simpele zege op ADO Den Haag (3-1), maar aan die zege werd geen goed vervolg gegeven.

"Of dat goede gevoel nu weg is? Ja, ik denk het wel. We wilden de lijn van vorige week doortrekken, maar nu heb je weer hetzelfde verhaal en win je weer niet", verzuchtte Ramselaar. Door het gelijke spel van PSV kunnen koplopers Ajax en Feyenoord zondag hun voorsprong op de Eindhovenaren vergroten tot zes punten.

"Wat dit over het kampioenschap zegt? Nog niet veel. In het verleden zijn er veel dingen gebeurd en zijn veel clubs teruggekomen van een achterstand. In dat opzicht heb ik er vertrouwen in. Wij moeten nu met onszelf bezig zijn en zorgen dat we de boel oppakken", besluit de twintigjarige middenvelder. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner