04.12.2016 13:57

Brogno tegen Feyenoord terug in Sparta-basis

Hij was de laatste weken de meest besproken man op Het Kasteel, maar zijn klaagzang had effect. Loris Brogno keert voor de wedstrijd tegen Feyenoord terug in de basisopstelling van Sparta. Brogno scoorde al zeven keer in veertien duels, maar zat de laatste weken veel op de bank.

In de vorige wedstrijd van Sparta, tegen Roda JC, was de Belg na zijn invalbeurt verantwoordelijk voor de ommekeer in de wedstrijd, waarna hij onbegrip uitsprak over zijn reserverol. Sparta-trainer Alex Pastoor sprak met Brogno en gunt hem tegen Feyenoord weer een basisplaats. Denzel Dumfries keert terug in de verdediging, hij was tegen Roda JC geschorst. Op de bank zit David Mendes da Silva, hij wacht sinds zijn terugkeer naar Rotterdam op zijn officiële rentree in de Eredivisie.

Bij Feyenoord geen verrassingen, Giovanni van Bronckhorst stuurt zijn vaste elf het veld in tegen de stadsgenoot. Dit betekent dat Nicolai Jørgensen kan werken aan zijn rol als topscorer van de Eredivisie, terwijl hij in de aanval wordt ondersteund door Eljero Elia en Jens Toornstra. Dirk Kuyt is wederom de schaduwspits, hij vormt het middenveld samen met Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena.

De wedstrijd is vanaf 14.30 LIVE te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner