04.12.2016 22:13

Petrović: "Wij hebben versterkingen nodig"

ADO Den Haag blijft verder afdalen op de ranglijst. Zondagmiddag was FC Utrecht te sterk (0-2) en van de sterke competitiestart is weinig meer over. Trainer Željko Petrović roept dan ook om winterse versterkingen.

"Je kunt geweldige creativiteit hebben, maar als je niets hebt, dan kun je niets. Daar hoef je geen wiskunde voor te studeren. Wij hebben wel versterkingen nodig", aldus Petrović op de persconferentie. Thomas Meißner en Tom Beugelsdijk liepen een schorsing op, waardoor de spoeling voor de uitwedstrijd bij NEC komend weekeinde erg dun is.

"Ik denk dat het voor ons goed is dat de winterstop snel komt. Wij moeten nog twee wedstrijden alles eraan doen om punten binnen te halen. Daarna moeten we met z'n allen tot rust komen en kijken hoe we verder gaan."

De roep om versterkingen komt op een moment dat het bij ADO juist om geld draait. De club wacht nog altijd om financiële injecties van eigenaar Hui Wang en de club staat op omvallen. Petrović toont wel begrip voor de leiding. "Als er niets kan, kan er niets. Dan gaan we met deze selectie verder."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner