05.12.2016 16:06

Zoet: "We moeten gewoon gaan winnen"

PSV heeft een achterstand van zes punten op Ajax en Feyenoord, waardoor PSV-doelman Jeroen Zoet weet dat de Eindhovenaren niet veel punten meer kunnen laten liggen.

"We moeten gewoon gaan winnen", aldus Zoet tegenover De Telegraaf. "We hebben nu al te vaak punten laten liggen en kunnen ons niet veel misstappen meer veroorloven. We moeten wel in de buurt blijven van onze concurrenten. Vorige week zeiden we ook al dat de wedstrijd voor de winterstop tegen Ajax belangrijk was, maar daar hadden we met drie overwinningen op rij naar toe moeten gaan."

"We zullen er alles uit moeten halen om te zorgen, dat we na de winter nog steeds in een positie zijn om voor onze doelstelling het kampioenschap te gaan. Maar elke keer dat we punten verliezen wordt de kans groter dat het niet meer valt goed te maken", aldus Zoet, die het dinsdagavond in de Champions League met PSV opneemt tegen FK Rostov. "Die hoeven alleen maar te verdedigen. In de uitwedstrijd speelden ze met vijf verdedigers. Dat zullen ze hier ook wel gaan doen. Daar zullen we weer tegen op moeten boksen. Maar als we hetzelfde niveau halen als in de tweede helft in Rostov moet het lukken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner