05.12.2016 19:55

Feyenoord wil snel verder met Van Bronckhorst

Giovanni van Bronckhorst (r.) haalt Eljero Elia (l.) tijdens het bekerduel Feyenoord - Excelsior na iets meer dan een uur spelen naar de kant. (26-10-2016)
Giovanni van Bronckhorst (r.) haalt Eljero Elia (l.) tijdens het bekerduel Feyenoord - Excelsior na iets meer dan een uur spelen naar de kant. (26-10-2016)

Als het aan technisch directeur Martin van Geel ligt, krijgt Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zo snel mogelijk een nieuw, meerjarig contract. Het eerste gesprek heeft inmiddels plaatsgevonden. Het huidige contract van de trainer loopt na het huidige seizoen af.

Volgens het Algemeen Dagblad is het wachten op groen licht vanuit de raad van commissarissen, maar dat kan nog even duren. Het medium meldt dat niet iedereen het eens is over de snelheid waarmee Van Geel wil verlengen met Van Bronckhorst, aangezien het seizoen nog niet eens halverwege is en het niet duidelijk is of Feyenoord overwintert in de Europa League.

Van Bronckhorst kwam aan het einde van het vorige seizoen aan het roer te staan bij de club, nadat Fred Rutten opstapte. Onder de oud-voetballer van onder andere Arsenal, FC Barcelona en Rangers FC pakte Feyenoord haar eerste prijs sinds het Europees succes in 2002, FC Utrecht werd in de bekerfinale van 2016 verslagen.

Momenteel staat Feyenoord samen met rivaal Ajax bovenaan in de Eredivisie, de ploeg is daarnaast nog in de race om richting de knock-outfase van de Europa League te gaan. Daarvoor wacht Feyenoord wel een pittige klus, in de laatste groepswedstrijd moet Fenerbahçe met twee doelpunten verschil verslagen worden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner