07.12.2016 15:17

Spurs-spits Kane wil de Europa League winnen

Harry Kane (l.) probeert César Azpilicueta (r.) van zich af te houden tijdens het competitieduel Chelsea - Tottenham Hotspur (26-11-2016).
Harry Kane (l.) probeert César Azpilicueta (r.) van zich af te houden tijdens het competitieduel Chelsea - Tottenham Hotspur (26-11-2016).

Tottenham Hotspur speelt woensdagavond de laatste groepswedstrijd in de Champions League tegen CSKA Moskou, maar spits Harry Kane kijkt al verder. De Engelsman heeft zijn zinnen gezet op de Europa League.

Tottenham Hotspur heeft na vijf wedstrijden in de Champions League slechts vier punten weten te bemachtigen. Als Tottenham Hotspur van CSKA Moskou weet te winnen en Bayer Leverkusen verliest van AS Monaco, dan kan Tottenham Hotspur op gelijke hoogte komen. Bayer Leverkusen heeft echter een beter onderling resultaat, waardoor enkel de Europa League haalbaar is voor Tottenham Hotspur.

The Spurs zullen dan woensdagavond niet moeten verliezen, want de Russische tegenstander staat op drie punten. Kane heeft volop vertrouwen. "We willen de Europa League dit seizoen winnen", zegt de Engelsman op de clubsite van Tottenham Hotspur. "We hebben een frustrerend seizoen gedraaid in de Champions League. We gaan ons nu op de Europa League focussen en dat toernooi willen we graag winnen. Daar draait het ook om in de voetballerij, het pakken van prijzen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner