07.12.2016 19:59

James Rodríguez basisklant bij de Koninklijke

Real Madrid moet woensdagavond winnen van Borussia Dortmund om alsnog eerste te worden in poule F. Coach Zinédine Zidane wijzigt zijn team ten opzichte van de wedstrijd tegen FC Barcelona (1-1) op twee plaatsen. Middenvelders Casemiro en James Rodríguez krijgen namelijk de voorkeur boven Mateo Kovačić en Isco.

Isco neemt plaats op de reservebank naast onder meer Marco Asensio en Toni Kroos. De Duitse middenvelder zit weer bij de selectie na een maand afwezigheid. Kroos is hersteld van een scheurtje in zijn middenvoetsbeentje. Vele ogen zullen echter, zoals altijd, gericht zijn op Cristiano Ronaldo. De Portugese superster kan tegen Dortmund zijn honderdste doelpunt in Europees clubverband maken.

Bij de bezoekers uit Duitsland is Marco Reus niet fit genoeg om te beginnen aan het duel. De buitenspeler neemt zodoende plaats naast coach Thomas Tuchel. De aanval van Dortmund wordt gevormd door Ousmane Dembélé, André Schürrle en topscorer Pierre-Emerick Aubameyang. In de defensie zien we Bartra. De Spaanse verdediger komt uit de jeugdopleiding van FC Barcelona en maakte afgelopen zomer een transfer naar Dortmund.

Volg het duel hier LIVE.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner