08.12.2016 11:45

Leicester City hard onderuit: "Geen spijt"

Leicester City-trainer Claudio Ranieri heeft geen spijt van het feit dat hij woensdagavond een B-team in het veld heeft gestuurd. De Engelsen verloren de laatste groepswedstrijd in de Champions League met 5-0 van FC Porto.

"Nee, ik heb er geen spijt van", zei de Italiaanse coach tijdens de persconferentie na afloop van het Champions League-duel met FC Porto. "Ik wil al mijn spelers de kans geven om zichzelf te laten zien. Als we een gelijkspel of overwinning nodig hadden om eerste in onze groep te worden, had ik al mijn basisspelers wel opgesteld."

"Maar als je al zeker bent van de groepswinst en weet dat je zaterdag tegen Manchester City moet, waarom zou ik de wisselspelers die om een kans vragen omdat hun teamgenoten in de competitie wedstrijden verliezen, niet een kans geven?" Desondanks was Ranieri wel teleurgesteld over het resultaat. "Verliezen kan, maar we hebben geen karakter getoond. We hebben het Porto veel te makkelijk gemaakt. Ik heb nu een duidelijker beeld van mijn spelers. Nu moeten we ons focussen op de thuiswedstrijd tegen City om te klimmen op de ranglijst."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner