08.12.2016 15:57

Kuyt: "Gaat een fantastische avond worden"

Feyenoord moet donderdagavond winnen van Fenerbahçe om te overwinteren in de Europa League. Aanvoerder Dirk Kuyt kijkt uit naar het treffen met zijn voormalige werkgever in De Kuip.

"Als we een doelpunt weten te maken, gaan we op zoek naar de volgende. Dat moet de doelstelling zijn. Iedereen kijkt uit naar de wedstrijd en het gaat een fantastische avond worden", aldus Kuyt tegenover Feyenoord TV. Feyenoord moet met twee doelpunten verschil winnen om de Turken achter zich te laten op de ranglijst.

"We zijn nu koploper in de Eredivisie en zullen nog trotser zijn als we weten te overwinteren in de Europa League. Het zal heel lastig zijn tegen een goed Fenerbahce, maar voor ons als team is het een mooie uitdaging."

Kuyt kijkt uit naar de sfeer die in Rotterdam zal ontstaan. Voor Feyenoord is het erop of eronder en de Katwijker verwacht een heet avondje. "Ik heb veel Europese wedstrijden gespeeld, met Liverpool in de Champions League en met Fenerbahce in de Europa League. Als je ziet hoe de Europese wedstrijden bij Feyenoord worden beleefd, dat is fantastisch."

Feyenoord en Fenerbahçe trappen om 19.00 uur af in Rotterdam. De kraker zal LIVE te volgen zijn bij Voetbal.com.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner