09.12.2016 15:36

PSV wil negatieve tendens snel doorbreken

Het is voor PSV zaak om in de laatste wedstrijden voor de winterstop niet het hele seizoen te vergooien. De Eindhovenaren zijn uitgespeeld in Europa, uitgeschakeld in het bekertoernooi en hebben in de competitie een achterstand van zes punten op Ajax en PSV. Trainer Phillip Cocu beseft dat zaterdag geen punten gemorst mogen worden tegen Go Ahead Eagles.

De club uit Deventer is de hekkensluiter van de Eredivisie en daarmee op papier een ideale tegenstander voor het tobbende PSV. "Wij moeten ervoor zorgen dat we het initiatief nemen en de wedstrijd maken. Winst is het enige wat telt. Ik hoop dat de supporters, zoals altijd, achter ons blijven staan. Dat kan de ploeg enorm helpen", aldus de trainer op de clubwebsite van PSV.

Cocu is ervan overtuigd dat de PSV-selectie genoeg kwaliteit herbergt om mee te doen in de titelrace. "Als het allemaal mee gaat zitten en we stapjes gaan maken dan weet ik zeker dat dit team weer een heel hoog niveau gaat aantikken", besluit Cocu, die tegen Go Ahead Eagles weer kan beschikken over Jetro Willems.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner