09.12.2016 16:07

Van den Brom: "Het gaat steeds beter lopen"

Inclusief een oefenduel met Beşiktaş (4-1 winst) is AZ al tien wedstrijden op rij ongeslagen. Donderdagavond versloeg het team van trainer John van den Brom Zenit St. Petersburg, waardoor de Alkmaarders ook na de winterstop in de Europa League actief zijn.

"Bevrijding, ontlading. Alles kwam bij het laatste fluitsignaal samen", laat de oefenmeester op de clubwebsite van AZ weten. "Wat er door het stadion heen ging, was bij iedereen voelbaar. Dit soort wedstrijden maakt voetbal zo aantrekkelijk. En dit soort wedstrijden heb je ook nodig als bevestiging voor waarmee we bezig zijn. De jongens hebben het stuk voor stuk fantastisch opgepakt."

AZ treft zondag koploper Feyenoord. "Ze zijn de koploper in de Eredivisie, maar tegen Fenerbahçe hebben ze natuurlijk wel een tik gehad. Daar willen ze zich zondag tegen ons voor revancheren", aldus Van den Brom die beseft dat zijn AZ flink wat tegenstand kan bieden. "Het gaat steeds beter lopen. We maken nu elf goals in de afgelopen drie wedstrijden. Dat zegt wel wat."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner