09.12.2016 16:24

Petrović verlangt naar positivisme bij ADO

Op bestuurlijk niveau rommelt het bij ADO Den Haag en het gaat de Hagenaren sportief gezien ook niet voor de wind. ADO speelt voor de winterstop nog twee duels en Željko Petrović hoopt dat zijn spelers die duels aangrijpen om de sfeer in Den Haag wat op te krikken.

Zaterdag gaat ADO Den Haag op bezoek bij NEC. De Hagenaren kunnen niet beschikken over de geschorste Thomas Meißner en Tom Beugelsdijk. Mike Havenaar ontbreekt daarnaast vanwege een blessure. "Doordat Havenaar er ook niet bij is, houden we maar 13, 14 spelers over. Daarmee gaan we wel met een goed gevoel richting Nijmegen. Het wordt wel zware wedstrijd, ook mentaal. Het gaat me erom dat ze alles geven."

"De spelers moeten ook beseffen dat we als club in een moeilijke situatie zitten", vervolgt Petrović op de clubwebsite van ADO. "Wij als team kunnen dat omdraaien met een goed resultaat. Dan komt er weer positivisme in de hele club. Als we in laatste twee wedstrijden punten halen, komt het na winterstop wel goed met ADO Den Haag."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner