10.12.2016 22:48

De Vrij beleeft succesvolle rentree bij Lazio

Stefan de Vrij heeft zijn rentree in de basis bij Lazio Roma opgeluisterd met een overwinning. De ploeg uit de Italiaanse hoofdstad won zaterdag in Genua met 2-1 van Sampdoria, dankzij doelpunten in de laatste vijf minuten voor rust van Sergej Milinkovic-Savic en Marco Parolo. Vlak voor tijd deed de thuisclub iets terug via Patrik Schick.

De Vrij had ruim zes weken aan de kant gestaan met een breuk in een middenvoetsbeentje. De Nederlandse verdediger keerde vorige week voor de stadsderby tegen AS Roma terug in de selectie, maar bleef in Rome de hele wedstrijd op de bank. Hij zag zijn ploeg met 2-0 verliezen.

Tegen Sampdoria vierde de oud-Feyenoorder een geslaagde rentree. Wesley Hoedt en Ricardo Kishna bleven op de bank bij Lazio, dat voorlopig op de vierde plek staat in de Serie A, vijf punten achter Juventus. De koploper treft zondag stadgenoot Torino.