10.12.2016 22:51

Ramos opnieuw de reddende engel voor Real

Sergio Ramos heeft Real Madrid zaterdagavond aan een benauwde thuiszege op Deportivo la Coruña geholpen (3-2). De verdediger tekende in blessuretijd voor de winnende treffer.

Ramos maakte vorige week ook al de gelijkmaker in de slotfase van de topper tegen FC Barcelona (1-1). Deportivo leidde na 83 minuten nog met 2-1 in Madrid, dankzij twee doelpunten van invaller Joselu. Daarna maakte de bij Real ingevallen Mariano gelijk (2-2). Álvaro Morata had de score geopend voor de koploper, die een voorsprong van zes punten op Barcelona houdt. De regerend kampioen won zaterdagmiddag al bij Osasuna (3-0). Lionel Messi (twee) en Luis Suárez scoorden in Pamplona.

Trainer Zinédine Zidane van Real Madrid stelde niet zijn beste spelers op tegen Deportivo la Coruña. Cristiano Ronaldo, Luka Modric en Karim Benzema zaten niet bij de selectie, Gareth Bale is nog altijd geblesseerd. Marcelo en Raphaël Varane begonnen op de bank.

Ryan Babel had weer een basisplaats bij Deportivo. De oud-aanvaller van Ajax kreeg een gele kaart en werd na 82 minuten gewisseld.