11.12.2016 11:42

Pastoor wijzigt opstelling Sparta tegen Vitesse

Alex Pastoor heeft zijn zonnebril afgezet om zijn spelers te instrueren in het thuisduel met Roda JC Kerkrade. (27-11-2016)
Alex Pastoor heeft zijn zonnebril afgezet om zijn spelers te instrueren in het thuisduel met Roda JC Kerkrade. (27-11-2016)

Alex Pastoor ziet genoeg reden om zijn basiselftal te wijzigen na de forse 6-1 nederlaag tegen stadsgenoot Feyenoord afgelopen weekend. Vitesse-trainer Henk Fraser houdt wél vertrouwen in zijn elftal voor het duel.

Pastoor start met Sherel Floranus in plaats van de jonge Rick van Drongelen. Verder houdt Pastoor vast aan dezelfde namen achterin, die weinig hadden in te brengen tegen het sterk aanvallende Feyenoord. De oefenmeester van Sparta geeft daardoor opnieuw het vertrouwen aan Michel Breuer. De 36-jarige verdediger staat voor de 294ste keer aan de aftrap in een Eredivisie-wedstrijd.

Aan de kant van de Arnhemmers zijn er dus geen wijzigingen in de startopstelling. Fraser wil de rust en het vertrouwen bewaren die weer terug in de ploeg is gekomen na de zege op PEC Zwolle. De vleugels heten daarom opnieuw Milot Rashica en Adnane Tighadouini. Beide vleugelspelers, samen goed voor slechts drie assists, mogen blijven staan van hun trainer.

De wedstrijd is vanaf 12.30 uur hier LIVE te volgen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner