11.12.2016 11:38

Petrović na zeperd: "Ik schaam me echt kapot"

Željko Petrović is zichtbaar ontevreden over het spel van zijn ADO Den Haag tegen NEC Nijmegen. (10-12-2016)
Željko Petrović is zichtbaar ontevreden over het spel van zijn ADO Den Haag tegen NEC Nijmegen. (10-12-2016)

Željko Petrović kende een uitstekende start als hoofdtrainer bij ADO Den Haag. Zijn ploeg pakte uit de eerste drie duels negen punten, maar van die vorm is de laatste tijd weinig meer over. Tegen NEC speelde ADO een zeer zwakke eerste helft.

In De Goffert stond ADO al bij rust met 3-0 achter. In de tweede helft ging de ploeg van Petrović op zoek naar een treffer, maar die kwam er uiteindelijk niet. De nederlaag in Nijmegen betekende alweer het vierde verlies op rij voor ADO. "Ik schaam me kapot. Voor de supporters, voor de club, voor iedereen", zegt de oefenmeester tegen de NOS. "Het is zoals het is. We moeten het accepteren. We moeten de volgende wedstrijd tegen Sparta Rotterdam proberen te winnen."

"En dan in de winterstop een aantal versterkingen halen. Ik kan wel pappen en nathouden elke keer, maar we hebben een paar spelers nodig. Als het kan. Op dit moment is niks mogelijk, maar ik hoop dat er eind december meer duidelijkheid komt", aldus Petrović, die op de persconferentie nog op steun kon rekenen van NEC-trainer Peter Hyballa. "Ga zo door, je bent een fantastische vent en wij twee hebben de mooiste accenten van Nederland." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner