11.12.2016 12:46

Lamprou trots op vierde clean sheet op rij

Kostas Lamprou is vaak mikpunt van kritiek geweest, maar dit seizoen maakt de doelman van Willem II een uitstekende indruk. Zaterdagavond hield de keeper tegen PEC Zwolle zijn doel weer schoon. Het was voor Lamprou het vierde duel op rij dat hij geen tegendoelpunt kreeg.

"Ik ben blij met de vierde keer op rij de nul. Daar gaat het toch om bij keepers", vertelt Lamprou tegenover Omroep Brabant. "Het gladde kunstgras zorgt er voor dat de ballen goed glijden, maar gelukkig kon ik ze allemaal tegenhouden. Nu nog één wedstrijd voor de winterstop, dat is ook weer een moeilijke tegen Heerenveen, maar we gaan voor de vijfde keer op rij."

Willem II kreeg al vier wedstrijden op rij geen tegendoelpunt, maar won slechts één van die duels. Ook tegen PEC Zwolle kwamen de Tilburgers niet tot scoren. "Ik weet dat de aanvallers heel graag willen scoren. Dus daar ligt het niet aan. Als dat ook nog lukt dan gaan we echt veel punten halen. Maar helaas zat dat er niet in. Dan moet je tevreden zijn met dit resultaat."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner