11.12.2016 15:03

Chelsea dendert door en verslaat ook WBA

Chelsea staat weer alleen aan kop in de Premier League. De club uit Londen rekende zondagmiddag af met West Bromwich Albion, dat veel tegenstand bood, maar uiteindelijk met een 1-0 nederlaag weer huiswaarts keerde.

De matchwinner op Stamford Bridge werd Diego Costa, die een kwartier voor tijd het bevrijdende doelpunt maakte. De koploper van de Premier League had het met name voor rust lastig met WBA, dat al vier wedstrijden op rij ongeslagen was. Het doelpunt van Costa bleek na negentig minuten spelen genoeg voor  de zege.

Chelsea heeft door de overwinning op West Bromwich Albion sinds eind september geen punten meer gemorst in de Premier League. Het team van Antonio Conte won zijn laatste negen duels en incasseerde in die reeks slechts twee tegendoelpunten. De komende weken neemt Chelsea het op tegen Sunderland (uit), Crystal Palace (uit), AFC Bournemouth (thuis) en Stoke City (thuis).