11.12.2016 17:06

Stadsderby prooi voor Juventus door Higuain

Juventus heeft puntenverlies in de Italiaanse voetbalcompetitie zondag ternauwernood voorkomen. Dat was te danken aan Gonzalo Higuaí­n. De Argentijnse aanvaller nam in de derby bij Torino twee van de drie doelpunten van zijn club voor zijn rekening: 1-3.

Met zijn tweede treffer bracht Higuaí­n Juventus in de 82e minuut aan de leiding (1-2). Torino was na ruim een kwartier spelen op voorsprong gekomen door een doelpunt van Andrea Belotti. Higuaí­n nam in de 28e minuut, op aangeven van Mario Mandžukić, de gelijkmaker voor zijn rekening en in de slotfase van de tweede helft konden hij en zijn ploeggenoten weer juichen.

In blessuretijd bepaalde Miralem Pjanić de eindstand op 1-3. Higuain staat dit seizoen op negen doelpunten in de Serie A.