11.12.2016 19:18

Van den Brom baalt van contrast in drie dagen

John van den Brom ziet dat zijn AZ in de openingsfase van de wedstrijd compleet wordt overlopen door Feyenoord. (11-12-2016)
John van den Brom ziet dat zijn AZ in de openingsfase van de wedstrijd compleet wordt overlopen door Feyenoord. (11-12-2016)

Donderdagavond wist AZ nog overwintering in de Europa League veilig te stellen door een zege op Zenit St. Petersburg, op zondagmiddag ging het flink mis. De Alkmaarders kregen een ongenadig pak slaag van Feyenoord (0-4).

De verwachtingen van de topper in Alkmaar waren zeer hoog, maar Feyenoord zien een maatje te groot te zijn. "Jammer. Ik was vol verwachting. Zeker als je drie dagen geleden zo'n fantastische wedstrijd hebt gespeeld. Dat zou je nu haast niet geloven. En dat terwijl Feyenoord ook heeft gespeeld en even vermoeid is", aldus AZ-trainer John van den Brom in gesprek met RTV Noord-Holland.

"Jammer. Ik was vol verwachting. Zeker als je drie dagen geleden zo'n fantastische wedstrijd hebt gespeeld. Dat zou je nu haast niet geloven. En dat terwijl Feyenoord ook heeft gespeeld en even vermoeid is."

Voor de rust was de wedstrijd al helemaal in het slot gegooid door de koploper en Van den Brom is zeer teleurgesteld in het optreden van zijn ploeg. "Individueel en als team hebben we nog geen zestig of zeventig procent gehaald van wat we normaal wel  kunnen. Dat is de grootste teleurstelling. Juist door afgelopen donderdag heb je een hoog verwachtingspatroon en dan vind ik het jammer dat je je supporters zo naar huis stuurt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner