11.12.2016 19:55

Mourinho draagt overwinning op aan Fellaini

Manchester United won zondagmiddag in eigen huis van Tottenham Hotspur (1-0). Na drie gelijke spelen boekte United weer een overwinning en die droeg José Mourinho op aan Marouane Fellaini, de man die symbool stond voor de matige reeks.

Vorige week gaf Manchester United in de slotminuten een voorsprong uit handen tegen Everton (1-1). Fellaini veroorzaakte de strafschop die leidde tot de gelijkmaker en de Belgische middenvelder kreeg vervolgens een lading kritiek over zich heen. Na de zege op Tottenham Hotspur nam Mourinho zijn speler in bescherming.

"Ik draag deze overwinning op aan Fellaini, want dat verdient hij. In de laatste wedstrijden was hij betrokken bij het verlies van twee punten en ik wil duidelijk maken dat hij een belangrijke speler voor mij is", aldus de Portugese manager tegen Sky Sports.

"Ik heb de opstelling niet veranderd ten opzichte van de wedstrijd met Everton, want het team speelde goed. Deze drie punten zijn extra speciaal, omdat we tegen een heel goed team speelden. We zijn heel blij met de ontwikkeling van de ploeg."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner