12.12.2016 13:46

Martins Indi krijgt lof: "Een geweldige kerel"

Bruno Martins Indi (r.) vecht een duel uit met Mesut Özil (l.) tijdens het competitieduel Arsenal - Stoke City (10-12-2016).
Bruno Martins Indi (r.) vecht een duel uit met Mesut Özil (l.) tijdens het competitieduel Arsenal - Stoke City (10-12-2016).

Bruno Martins Indi heeft een sterke indruk achtergelaten op Stoke City-trainer Mark Hughes. De Nederlandse verdediger wordt dit seizoen door Stoke City gehuurd van het Portugese FC Porto.

"Hij heeft het heel goed gedaan", vertelt Hughes aan Sky Sports. "Sinds hij hier is heeft hij zich vaker wel dan niet, wanneer hij tegenover kwaliteitsspelers stond, zeer goed geweerd. Hij is een geweldige kerel en volwassener dan zijn leeftijd doet vermoeden. Hij is nog maar 24, maar heeft een oud hoofd op zijn schouders."

Martins Indi wordt dit seizoen gehuurd van FC Porto, maar de verdediger liet onlangs al weten graag in Stoke-on-Trent te blijven. De trainer van The Potters ziet een langer verblijf van de mandekker ook zitten. "Hij wil het goed doen in de Premier League en waar mogelijk willen wij dat hij dat bij ons doet", aldus Hughes. 

Martins Indi heeft bij FC Porto nog een contract tot medio 2018, waardoor Stoke City een transfersom zal moeten betalen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner