14.12.2016 11:10

Toornstra heeft geen voorkeur voor positie

Jens Toornstra kijkt niet vrolijk tijdens het competitieduel Willem II - Feyenoord (02-10-2016).
Jens Toornstra kijkt niet vrolijk tijdens het competitieduel Willem II - Feyenoord (02-10-2016).

Jens Toornstra is dit seizoen al op verschillende posities gebruikt door Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst. Tegen AZ Alkmaar (0-4 zege) fungeerde Toornstra als nummer tien en vulde die plek naar behoren in.

"Het maakt mij niet uit op welke positie ik speel, want ik wil gewoon graag spelen. Op welke positie dat maakt mij niet uit, al moet het niet achterin zijn", vertelt Toornstra in gesprek met Feyenoord TV. "Maar de positie van nummer tien of rechts aan de buitenkant, dat maakt me niet heel veel uit. Bij mijn vorige clubs speelde ik hier inderdaad ook wel."

"Bij Feyenoord heb ik ook een aantal wedstrijden op tien gespeeld. Daar voel ik me wel thuis, dus ik ben blij dat ik er mag staan." Toornstra is tevreden over het kalenderjaar 2016 met de Rotterdammers. "Het was heel positief. We hebben een mooie prijs gepakt met bekerwinst en ook dit seizoen laten we mooie dingen zien, er is perspectief."

Feyenoord zag concurrent Ajax zondag drie punten verspelen. "Het is altijd lekker dat Ajax punten verspeelt, vooral zo vlak voor de winterstop is het lekker dat we een gaatje hebben. Maar we moeten eerst naar onszelf kijken en alles winnen. Dan kan het heel mooi worden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner