15.12.2016 15:30

Streppel verwacht warm welkom bij terugkeer

Jurgen Streppel gaat ervan uit dat hij vrijdag een warm welkom krijgt als hij met sc Heerenveen op bezoek gaat bij Willem II. De huidige trainer van de Friezen maakte de afgelopen zomer de overstap naar Heerenveen, na een dienstverband van vijf jaar in Tilburg.

"De club heeft een mooie plek in mijn hart", doelt Streppel in gesprek met Omroep Brabant op Willem II. De trainer zegt goed op zijn plek te zijn in Friesland, maar hij is zijn oude club niet vergeten. "Wat ik mis zijn de mensen waar ik daar mee gewerkt heb. Ik heb nog veel contact met staf, spelers, sponsors en kantoorpersoneel. Als ik daar aan denk, krijg ik er een heel warm gevoel bij."

De enige persoon die Streppel waarschijnlijk niet mist, is Berry van Gool. Streppel lag geregeld in de clinch met de Willem II-directeur. "Als ik hem tegen kom dan krijgt hij gewoon netjes een hand. Dat doet hij bij mij ook. Hij is de directeur en hij moest de club leiden. Dat heeft hij op zijn manier prima gedaan, want de club staat in de Eredivisie. Daar heb ik wel respect voor. Alleen we hadden niet altijd dezelfde ideeën over hoe je een voetbalclub moet leiden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner