15.12.2016 16:31

Van de Looi onder indruk van sc Heerenveen

Erwin van de Looi weet dat zijn Willem II vrijdagavond als underdog aan het thuisduel met sc Heerenveen begint. De Friezen staan op een knappe vierde plaats in de Eredivisie en hebben ook indruk gemaakt op de trainer van de Tilburgers.

"Het is een aansprekende en kwalitatief goede tegenstander. Voorin hebben ze met Sam Larsson, Arber Zeneli en Reza Ghoochannejhad een sterke voorhoede. Ze staan niet voor niets waar ze staan", zegt Van de Looi op de clubwebsite van Willem II. De trainer kan tegen de Friezen geen beroep doen op de geblesseerde Pele van Anholt en Jordens Peters. Heerenveen-huurling Branco van den Boomen keert daarentegen weer terug in de wedstrijdselectie.

Van de Looi hoopt dat Willem II vrijdag beter speelt dan in de vorige speelronde tegen PEC Zwolle (0-0). "Voetballend hebben we de afgelopen weken meer laten zien dan in Zwolle. De tweede helft wisten we ons iets te herpakken en stond het verdedigend beter, maar ons niveau hebben we helaas niet weten te halen. Uiteindelijk komen we tot twee grote kansen, maar was een gelijkspel denk ik verdiend."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner