15.12.2016 23:42

Krakers in de kwartfinale van de KNVB beker

De loting voor de kwartfinale van de KNVB beker heeft donderdagavond twee zeer mooie affiches opgeleverd. Bekerwinnaar Feyenoord speelt een uitwedstrijd tegen Vitesse, AZ ontvangt sc Heerenveen eind januari.

Donderdag werden de laatste wedstrijden in de achtste finale gespeeld, nadat Sparta met 0-3 won op bezoek bij Heracles Almelo werd de loting verricht. Feyenoord, momenteel koploper in de Eredivisie, werd gekoppeld aan Vitesse. Toevallig genoeg spelen de clubs aankomend weekend ook al tegen elkaar in de laatste speelronde voor de winterstop.

Ook AZ - sc Heerenveen is een interessante wedstrijd voor de neutrale toeschouwers. Twee ploegen die aanvallend hun mannetje staan, zo bleek uit de eerste ontmoeting dit seizoen. In de eerste speelronde van de Eredivisie hielden AZ en sc Heerenveen elkaar op een 2-2 gelijkspel. In het andere duel in de kwartfinale spelen FC Volendam en Sparta tegen elkaar, terwijl FC Utrecht en SC Cambuur tegen elkaar gaan strijden voor een plek in de halve finale.

De wedstrijden in de kwartfinales worden op 24, 25 en 26 januari afgewerkt. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner