18.12.2016 09:30

"Feyenoord is de terechte winterkampioen"

Guram Kashia (l.) is dolblij met de treffer van Adnane Tighadouini (r.). (17-12-2016)
Guram Kashia (l.) is dolblij met de treffer van Adnane Tighadouini (r.). (17-12-2016)

Feyenoord is de terechte winterkampioen, zo stelt Adnane Tighadouini. De aanvaller van Vitesse, die zaterdagavond met zijn ploeg onderuit ging tegen de Rotterdammers, looft de koploper na de 3-1 overwinning.

"Feyenoord is de terechte winterkampioen. Het is een goede ploeg en ze zijn al een hele tijd goed bezig, dus wat mij betreft zijn ze dat dan ook terecht", vertelt de aanvaller aan Omroep Gelderland. "Als je ziet hoe wij de goals weggeven, dan is dat wel het verschil. Ook al zijn het twee persoonlijke fouten, daar aan voorafgaand gaat het ook niet goed."

Toch lijkt de stijgende lijn in het spel van de Arnhemmers ingezet."Ja, er was inderdaad een periode die heel veel minder was. Daarin hebben we ook veel punten laten liggen, de laatste weken zijn we wel echt sterker geworden en spelen we als team. De resultaten worden ook beter, alleen vandaag niet. Wij hadden veel beter kunnen staan dan die achtste plek, als we niet zo vaak punten hadden laten liggen hadden we wel een plekje of drie hoger gestaan. Het is nu zaak om de tweede helft van het seizoen als een echt team te blijven spelen", aldus Tighadouini.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner