18.12.2016 10:00

Strijder Kuyt droomt: "Wie stopt Feyenoord?"

Feyenoord heeft zich zaterdagavond officieel gekroond tot winterkampioen. Door de 3-1 zege op Vitesse staan de Rotterdammers fier aan kop in de Eredivisie, dit tot grote trots van aanvaller Dirk Kuyt.

"Wie of wat stopt Feyenoord? Wij moeten lekker naar onszelf blijven kijken. Het is belangrijk dat je zelf je wedstrijden wint. Dat is het belangrijkste in voetbal. Wat de rest doet is allemaal niet zo belangrijk. Dan zie je wat er gebeurt bij Feyenoord", vertelt de routinier aan FOX Sports. 

"Het is jammer dat het winterstop is", gaat hij verder. "Uit handen geven? Het is nog zo'n lange weg te gaan. We zijn op de helft. We zijn blij dat we de stap maakten die we wilden maken. Ten opzichte van vorig jaar hebben we stappen kunnen zetten."

"Mij gaat het om de teamprestatie. Ik heb veel prijzen gewonnen als individu gewonnen. De Gouden Schoen, ik ben topscorer geweest. Maar ik wil gewoon tastbare prijzen winnen. Daar zijn we vorig jaar mee begonnen met het winnen van de beker. We zijn goed op weg, maar pas op de helft. Dat is hoe ik denk. Ik ben heel tevreden", besluit Kuyt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner